Nuffnang



Wednesday, October 6, 2010

Kucing Aku Kacau Aku Time Pelik-Pelik

Nih kesah lama, tapi takde plak aku nak update kat sini, boleh plak lupe. Gambar lama dah adjust dah untuk isi kat blogpost nih, ehehehehe.

Nih time aku baru nak isi segala borang untuk masuk kijo memule dulu. =P


Sile tengok, yang nih antara 38479274927492 borang yang aku kene isi. Time aku tengah syok wat kijo nih tetibe:

*
*
*
*
*
*


Thamby nih nak jugak terpeleot atas borang aku. Time busy gini lah bar nak ngengade gesel bontot atas borang aku, HAISHHHHH.


Tido terus plak tuh. Muke tak malu langsung.


Sayang kamoo oh Thamby. ='D


Photobucket

2 comments:

Redbloodsnow said...

ngegeh tambi ya. sut daie nya lak bok tauk...hehe

WaWa said...

@Redbloodsnow
dah disut dah dai nya time tok, sikda nya lalek. dah biasa dah. XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails