Nuffnang



Tuesday, August 3, 2010

Birthday Celebration! (^0^)

Akhirnya, naik jugak blog entri birthday mak aku, whee~ :D

Hari dimulakan dengan mak aku emosi dengan pokok bunga. Maybe adalah satu petanda simbolik yang die emosi usia dah meningkat? hahaha.

Tengok gambar first mak aku ngan aku pada hari behdey:

Woh, muke emosi woh.



Ni plak muke ayah aku. Cool je. :p


Saje tengok ke lain la tu. >__>



Kalau tengok gambar kat bawah nih mesti tau makan katne dah kan? :D



Ngahahahaha. Resipi Rahsia aka Secret Recipe



Mak aku pilih kek Cheesecake Fibre yang healthy tu, yang kalau korang makan seketui mesti proses pencernaan ko hebat aka senang berak.

Haha, mesti korang dah tak selera nak makan kek ni kan? Tapi sodap! Sebab macam cheesecake taruh kacang-kacang and muesli gitu. X3 Nyam nyam nyam~

And untuk lunch kitorang order bebarang kat bawah ni:

Ayah aku makan pan dory fish wih lobster sauce dengan teh darjeeling.
Mak aku makan Aussie Stewed Beef Steak dengan teh Jasmine
Adik aku makan Meatball Spaghetti dengan Oreo Milkshake.
Aku makan Prawn Macaroni and cheese dengan Oreo Milkshake.

Aku tak sampai ati letak gambar makanan satu-satu sebab aku taknak bertanggungjawab dengan korang nye keyboard and aku malas nak edit and upload satu-satu. :p Ngehehehehe.

Tapi kalau ade yang nak usha jugak.............. *points down*






Hehe. Bile malas, terus nak compile. XP




Photobucket

6 comments:

@xiM said...

hepi belated besday to ur mum!

WaWa said...

tenkiu!!! ^0^

Redbloodsnow said...

YODERHH...CELEBRATE BDAY MAK KAT SR TUEE..YUMM YUMMM.HEHE. MEK MOK KEK SR WAK K BDAY MEK LAK. NK NGIYAU NGAN DILLAH LOK EH...HAHAHA

:D

WaWa said...

aok, mintak nun, lak mek mintak ngan kitak kit! :D

peaNut said...

shawl munga-munga jak...hihi..kiut!!~

WaWa said...

haha, shawl baruk rasmi k ariya.. :D

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails