Nuffnang



Friday, August 13, 2010

Berbuka dengan Darah!!!! Darah????

Darah. http://www.cute-smiley.com


Blood.


Red.


REDBLOODSNOW. http://www.cute-smiley.com


*tunduk elak balingan batu-bata*



Haha. Bukannya berbuka dengan Darah, tapi Si Kak MerahDarahSalji. Walaupon die sebok suroh betulkan jadi Salji Berdarah Merah, akan ku kekal dengan pendirian ku nak wat direct translation jadi MerahDarahSalji. BWAHAHAHA.

Ngahahahaha. Budak TESL ke aku nih? *kene lempang tenaga pengajar TESL*


Berbuka dengan kak blogger nih ari nih:



Woh, jangan lambat turun woh! :p http://www.cute-smiley.com





P/S: sempat plak die nak kirim murtabak daging. Ngidam katanye. Brape bulan????? *kena dush kak zie*



Photobucket

4 comments:

Redbloodsnow said...

miahahahaha..yayyy!!! murtabak daging malii..kehkehkeh. Mls dh mek nk betolkan nickname glamer mek ya...wakakaka

lantak ko lah wawa oiii. merahdarahsalji pun merahdarahsalji lah...hiksss

WaWa said...

@Redbloodsnow
merahdarahsalji!!!!!! *ulang 345703890283490298042 kali*

Miahahahaha~

FS*RawkS* said...

salam :)

tumpang tanya, mana nak dpt emoticons (kan nama dia?) yang gerak2 dan comel2 tu ya?

WaWa said...

@FS*RawkS*

Klik je kat emoticons tu, it will lead you to the website. :D

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails