Nuffnang



Friday, July 23, 2010

PerfectXSimple Freebies

Suke tak dapat barang free? Mesti la suke, duh.

I am a big fan of Japanese products, and Japan itself la. Sebab tu la I have a blog dedicated to my Japanese obsession. :p

Waktu kat Jepon dulu suke usha kedai-kedai barang farmasi yang macam Watson and Guardian tu. Tapi kat Jepun kedai gitu lagiiiiiiiiiiiiii banyak. Barang pun lagiiiiiiiiiiiiiiiiii banyak variety. Memang rambang mata la. Tak kire mekap or skincare products.

Kalau duit banyak, memang nak borong, tapi sebab hujan duit tak wujud maka cuci mate je lah time tu, haha.

Antara produk Jepun kegemaran is Hada Labo, or in English, Skin Laboratories. Sebab suke brand ni is because the famous moisturising lotion is sold in Japan every 4 seconds, so mesti hebat gile.

Bayangkan berdiri depan rak Hada Labo di kedai farmasi kat Jepon. Selama 1 minit depan rak tu, 15 orang dah datang beli moisturising lotion tu. :D

So aritu bukak fesbuk Hada Labo, saje je bukak, sebab erm dah 'like' kan. Punyela minat, ngahahahaha. Tetibe ade option untuk dapat free sample.

Ye, walaupon dah ade sebotol original size atas vanity table, gedik nak sample sebab free. Yela, boleh simpan untuk travelling, takyah bawak botol besar. Sile positif. ;p



Ni yang aku nye. Lain sket sebab ni from the whitening range. Warna kulit aku tak sekata, so aku pilih yang nih. Sape kulit dah elok, pakai yang packaging putih.


So, lepas 2-3 minggu register untuk free sample, hari ni baru sampai. (sebenarnye tak teringat dah pon, bile tengok dalam peti surat baru teringat, lalala.)


Sample free yey! Dapat lotion and krim! Losyen kecik gile, cumil. :D



Siap dapat surat cintan cintun dari Hada Labo. Bocchan suke. :p



Wow, sample size nih stok setaun kalau untuk Bocchan. 8D




Sape nak free sample register cepat!!! ---> barang free sini. :p


Photobucket

2 comments:

Are_Fish said...

Waaa.. Bochan dpt Gift?..

WaWa said...

Bukan, kamek mpun.. :p BOcchan jadi model jak! :D

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails