Nuffnang



Thursday, June 10, 2010

Alhamdulillah...

Quote from Pian's FB (which he dedicated to me, LOL):

air pasang pagi, surut pukul 5,
kawan2 sy bgn pagi, nak cek result mereka,
pokok bunga melur, tanam tepi kolam,
...macam mana nak dpt result, server macam h@r@m



Selepas nampak "SERVER BUSY" 182479174917491 kali...

Selepas nampak "THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED" 3299823792957298375 kali...

Selepas refresh 380285902850298502850293520389502 kali...

Syukur Alhamdulillah.

I have officially finished my degree.

And I will get to wear the square hat that I have been waiting to put on my head for about 20 years.

Terima kasih kepada mak ayah yang put up with my karenah over my somewhat 16 years of learning (dari kindergarten sampai skarang nonstop, OMG). Menemani ke skolah, mengugut budak laki yang asyik cucok my back time perhimpunan skolah, membuat bekal makanan yang sodap-sodap, membantu dalam mengulangkaji subjek sains math etc. I LOVE YOU GUYS TO BITS.

Terima kasih kepada kekasih hati yang LAGI banyak bersabar dengan my mood swings time belajar.. Asyik jadi tempat lepas geram, sori sangat-sangat.. :'( Cannot believe how patient you are with me. Sorry for all the times I lashed out at you, nagged you and ignored you.

Terima kasih rakan-rakan yang disayangi; Hani Bani (wajib sebut), YanYan, Enul Ejan, Syu, Gee Mantap, Chek Spanjbob, Naddy Baby Carrot, Deeba Chicken Little, and the gang etc etc..

Terima kasih kepada lecturers over the years, the Kuantan Branch lecturers during my Pre-Degree TESL year and of course those in the Shah Alam Section 17 branch.

Terima kasih to my AE Supervisor sebab banyak gile membantu with my thesis.. Tak sangka leh siap dengan eloknye despite I was like one of the few yang kene wat survey menggunakan 400 respondents when others only used 40 orang... (Tapi last-last dapat 182 je, so pakai ape yang ade, haha.)

And of course kene gak mention yang jahat-jahat nih. Tenkiu kepade backstabbers for making me realize the reality of human relationships is sometimes VERY ugly. Tolong la jangan ingat you bukak mulut pergi cakap kat orang lain ingat that it won't turn around and come back to me. And also those yang feed on other's sympathy, and those yang jump from friend to friend. Paham-paham sudey. Just remember though; KARMA'S A BITCH. Like you.

I have grown over the years (not only in size okay, lempang kang.) and matured wisely (hopefully, lol). I have experienced the worst in friendship, faced the somewhat worst people ever (OMG I AM SO GLAD I WONT HAVE TO SEE YOU AGAIN). Dealt with all kind of emotional issues (haha, asyik-asyik nak cari pasal ngan hani, pastu baik balik). AND DON'T EVEN GET ME STARTED ON THE STRESS OF TEST, QUIZZES, ASSIGNMENTS AND THESIS.

Again, thank you ALL.




Photobucket

2 comments:

Syud Ridzuan said...

cik adik, TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAAAAAAHHHH! :'D

*aku da bebel2 kat comment page aku. bwehehehehhehehe

WaWa said...

Tahniah ke awak jugak! :D

LOl, ok, nanti aku bebel balik. XD

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails