Nuffnang



Thursday, January 7, 2010

Cuti-Cuti CurveCineleisureIkeaIkano

For this sem, kitorang nye day off is Wednesday.MySpace

So since supply rumah sewa dah low (contoh: syampu, sabun badan, sabun basuh baju, etc....) maka si kawan saya Tiang M. Jambu aka Hani Bani telah berjaya mendapatkan kereta untuk membawa saya, Enul Ejan n Gee Mantap pegi membuang masa yang sepatutnye digunakan untuk menyiapkan AE dengan pegi bersoping di Segi Tiga Damansara. MySpace

Bukan selalu wo. Boleh dikira dengan jari sebelah tangan berapa kali sampai situ.
Oh malu.MySpace


Cantek. Sangap setiap kali pegi sini tau. Walaupun takde la beli pape sangat. Pfft.

Yang second pic tu view from Cineleisure. Kitorang dok pusing every floor and masuk segale kedai baju belek-belek, cube-cube, fake beli tapi sebenarnye tak nak beli.... Lepas penat pusing 3 tingkat, terjumpe la Lecka Lecka idaman Enul Ejan.

Enul pon seronok sakan dapat makan eskrem Lecka Lecka yang disebut-sebut all the way nak pegi sini from Shah Alam.


Yang buat licky tongue stail Lecka Lecka nye logo is Tiang M. Jambu aka Hani Bani.

Tapi yang paling sangap tengok is Kedai Daiso yang feymes kat Jepon. Aka kedai 100 yen. Kat Malaysia nih, RM5. Takyah tanya lah brape rega barang dalam kedai nih melainkan nak kene ketok kepale la. Obviously RM5 kot. Tapi barang gile berkualiti.

Woh, sangap woh. Habis RM50 dalam kedai nih.MySpace


I love Daiso!!!!! Review barang-barang wat lain kali je ek. Upload gambar pakai broadband nih lembab macam Gary pet snail Spongebob.


Closure of a great day would be lunch (lunch la sangat kol 3.30pm) at Ikea. I am a self-proclaimed Ikea fanatic. Dok satu hari kat Ikea pun tak bosan kot. Hepi je kalau masok Ikea. Segale bende nak belek.

Tapi yang paling best makan kat Ikea is the cheap yummy meatballs and kek Daim!!!!!
OH SORGAAAAAAAAA~!!!!!MySpace


AH. MAHU PEGI LAGI. MAHOOOOOO!!!!

Oh. by the way, suply smue tuh beli kat Giant. Gambar kat Giant takde sebab muke smue dah penat gile babengz macam tak rela je. LOL.



P/S: Sape-sape memerlukan teman pegi Ikea sile hubungi my mobile, ok.


Photobucket

2 comments:

Amal MF said...

ooo..kedai daiso ne ke y ko kte ko bli jarum crochet tu..menarek2...tp mne gmbo nyo~
ak xnmpk pom..byk ny ko bli kt ctu

WaWa said...

hok aloh. yang panjang biru tu la jarum crochet aku. yang benang mixed kaler tu benang crochet aku. ;p

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails