Nuffnang



Friday, November 20, 2009

Birthday Atuk and Tudung Baru :p

Yesterday was atuk's behdey yang ke berape ntah (haih, cucu dah lost track of everyone's age.. sori.. m(_ _)m) So today he called to ask me and my adik to have a small celebration (more like big lunch with a cake laaa..)

So the first thing that came to my mind was, "hmm, ok, leh try tudung baru, ngehngehngeh.." XD

And because tudung ekin tu is a bit tight and mata pun macam sparuh je nampak sebab awning nak tutup sparuh muka, terpakse la modify dulu. Haha, modify. Macam nak modify kereta jak bunyi nya. XD



Haa... I am not that much of a tailor, so please ignore the lousy sewing.. ("-_-) What I did was bukak sikit jahitan kat muka and then jahit balik so nanti kalau pakai tak la terbukak terus smue jahitan kat situ. Haha. :p

Ni plak by request from Kak Zie yang photogenic. XP

Gambar perasmian tudung baru. ^^


Pipi tembam macam pau inti kari ayam. (T3T)

Birthday lunch atuk comprised of nasik briyani Bukhari Cafe yang feymas emas dengan kek kedai Mita yang kiut Haha! Besh besh besh~


My other half is back from his Induction Course in Mukah. Yeyyyy.. ^^


Photobucket

4 comments:

Redbloodsnow said...

ngenak ktk k tudung gya wa. mun kmk ka. aluuuuuu lah kin pjg jak muka...cisss. pssttt...kacak layout baru tak to yang. red kaler koooo...ailikeeee noks...hehehe

btw, happy besday wat atuknya wawa :)

WaWa said...

Yobih, pipi nak terkuar jak tok ko..
kamek nang minat kaler merah ngan itam, ya mek suka ngan layout kitak.. nak tok pun mek milih sebab suka ngan ladybird.. ^^

Rindok atuk dapat behdey wish dari ompuan mudak eh.. XD

lynnanuar said...

kiut gile babengs! :)

WaWa said...

Ngeh.. bapak mek madah pipi bage kenak mampat... T___T

Stuff That You Ought to Know About Too... :p

Related Posts with Thumbnails